Gietvloer en Coatingvloer

Gietvloer en Coatingvloer2019-04-25T20:04:11+01:00

Coatingvloer

Een coating laag op de vloer aanbrengen kan veel voordelen opleveren. Afhankelijk van de vloer waar het op wordt aangebracht kan het zorgen voor meer hygiëne en uiteindelijk meer bedrijfsresultaat. Een coatingvloer kan worden toegepast op verschillende soorten vloeren, zoals op vloeren in melkstallen, voergangen, robotruimten en hygiene sluizen.

Coaten voergang

Het coaten van de voergang verbetert de voeropname van koeien. Door de coating verbetert de hygiëne, waardoor er minder kans op schimmels en bacteriën in de voergoot ontstaan en de voergang minder zal gaan stinken.

Hoe wordt de gietvloer aangebracht?

Voordat de coating laag wordt aangebracht moet de vloer schoon en vetvrij worden gemaakt. Allereerst worden de natte plekken op de vloer doorgebrand met gasbranders. Daarna wordt de vloer, indien nodig, aangeschuurd. Daarna volgt een primer en als laatste worden er afdeklagen aangebracht. Het aanbrengen van de coating wordt uitgevoerd door professionele en erkende mensen, die hun vak goed kennen in de landbouw, aangebracht.

VoorNa

Prijs gietvloer en coatingvloer

Offerte aanvragen voor gietvloer prijs berekenen en coating vloer prijs per m2. Neem dan contact op. Ik adviseer u graag over de verschillende soorten.

Anderen bekeken ook:

CONTACT OPNEMEN

GERARD TEMMINK

06 43 18 5599
 info@temminkagro.nl

14-10: ER ZIJN NOG ENKELE TWEEDEHANDS DUO KALVERBOXEN TE KOOP VOOR EEN MOOI PRIJSJE

 

2e-hands-duo-boxen

2e hands duo kalverboxen

-met kunststof wanden
-met kanteldak
-houten roosters
-zwenkwielen
-emmerhouders
-dubbele emmerringen
-afmeting/ligplaats:
1,40 meter lang/ 1,00 meter breed

duo kalverboxen

duo box met kunststof wanden

duobox met emmerhouders en emmerringen

vloer-duobox

duobox houten vloer